دادخواست اعتراضی سهامداران پدیده شاندیز به مقام معظم رهبری به دلیل عدم رسیدگی مسوولین

Quoted post

Guest

2015-10-29 05:20

به دادمان برسین

Replies

Guest

#25 با سلام

2015-10-29 20:27:45

موضو#1: -  

موضوع پدیده شاندیز بعد از گذشت ده ماه دعوای سیاسی دادستانی و جهاد کشاورزی خراسان با پروژه عظیم و مردمی پدیده، متاسفانه امروز اینه تمام نمایی از سومدیریت اصحاب دولت می باشد، بطوریکه حتی رسانه های معاند غربی و ایرانی فرامرزی بطور مکرر از تجمعات مالباختگان در مقابل استانداری و پدیده فیلمتهیه و مورد نقد میگذذارند. به غیرت ایرانی مسعولین نیاز داریم تا دستاویز و موردتحقیر این بهانه جویان واقع نشیم.

Guest

#56 Re:

2015-11-01 10:03:04

#1: -  

1.  با سلام خدمت رهبر عزیز تر از  جانم موضوع پدیده موضوع دعواهای سیاسی هست وتمام من به نوبه خودم که سیاست را چند سالی که هست دنبال میکنم بعد از دوران اصلاحات چه کسانی رفتن زندان رئیس دفتر رئیس جمهور آقاین عطریانفر و رمضانزاده وزیر فرهنگ ایشان دوران آقای احمدی نژاد تمام شد چه کسانی رفتن زندان معاون اول و... در این دولت بخصوص تمام تلاشی این دولت در این است که به مردم بفهماند که در دوران احمدی نژاد فساد مالی واقتصادی صورت گرفته که در دور دوم ریاست جمهوری بتوانند رای بیاورندو یکی از اون فسادها پدیده شاندیز میباشد با تمام این حرفها به جان خودتان ای رهبر آزاده ما سهامداران با مشکلات مالی فراوانی دست و پنجه نرم میکنیم به دادمان برسید