Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
این روزها هوای غزه پر از سکوت کودکان است
از سکـــوتــم بتـــرس ...!وقتــي که ساکـــت مي شوم ...لابـد همــه ي درد دل هايــم رابــرده ام پيش خــــدا ... خداي من بزرگتر از دشمني شماست. شايد من ضعيف تر از تو باشم ولي خداي من قطعا از تو قوي تره !! ...
بای ذنب قتلوا
من خودم یه پسر 15 ماهه دارم و وقتی گریه وشهادت بچه های بی گناه غزه رو میدیدم حتی یک لحظه هم نمی تونستم خودمو جای مادر این بچه ها بزارم .من و پسرم رادمان از کودکان غزه حمایت می کنیم
از طرف رادمان 15 ماهه .
مرگ بر اسراییل
فبای ذنب قتلت ؟؟؟؟؟؟؟.jpg)
بچه هاي غزه رو دوست دارم
- غزه تا ابد با ریخته شدن خون غیور مردانش زنده می ماند
down with usA & down with israiil
آقای بانکیمون تا زمانی که حقوق بشر این باشه ... سکوت در برابرکشتار زنان و کوکان بی گناه ...شما هم همدست و شریک این کشتاری !!!
به امید رسیدن آزادی جهانی با فرج آقامون صاحب الزمان
مصلحت در چیست ما نمی دانیم اما برای مادرانی که عزیزانشان بیرحمانه جان سپردند خدایی ات را چند برابرکن و ظلم را ریشه کن
قال مولانا اميرالؤمنين علي بن ابی طالب «عليه السّلام»: الْعَدْلُ يُصْلِحُ الْبَرِيَّة .***
Justice reforms the world peoples. Imam Ali(A.S) Ghorar al-hekam, voi.2, p.89
The blockade - now in place for eight years - has devastated Gaza's economy, left most people unable to leave Gaza, restricted people from essential services such as healthcare and education, and cut Palestinians off from each other.
مرگ بر اسرائیل
یا صاحب الزمان عجل علی ظهورک
| This discussion has been closed. |
مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و مرگ بر مرتجعین عرب و مرگ بر حامیان اروپایی و غربی رژیم صهیونیستی.